woensdag 25 maart 2015

New blog in town;)

Welkom op mijn blog:) 

Hier wil ik gaan schrijven over alles wat ik leuk vind en wat mij bezig houd in mijn leven. Uiteraard over mijn te gekke werk, maar buiten de passie voor interieur en styling heb ik nog een héleboel andere interesses en passies! Ik ben gek op koken,fotografie,fashion de natuur, reizen en lekker creatief bezig zijn. Kortom genoeg om over te schrijven en op mijn blog te delen met iedereen die het leuk vind om het te lezen:) 



Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Sabiha Barkey en ben in 2007 begonnen met mijn interieur advies bureau LifeStyle Interiors. Ik geef interieur advies aan particulieren & bedrijven. Ik ben gespecialiseerd in winkelstyling, zakelijke projectinrichting en particuliere wooninrichting & styling.




In 2014 is hier nog een dimensie aan toegevoegd middels LifeStyleEvents: styling voor evenementen, party's maar bijv ook intieme etentjes voor kleine groepen en kinderfeestjes. Deze styling projecten kennen vaak een beperkte tijd van één of enkele dagen, waardoor styling van nog groter belang is om de juiste sfeer uit te dragen of het juiste doel te bereiken. En dat is tenslotte waar ik mijn  passie en kennis voor inzet!



De foto's die ik hier toon zijn van mij en genomen in mijn kantoor. 


                                                                       ✖️✖️✖️S•A•B✖️✖️✖️

Geen opmerkingen:

Een reactie posten